Toch Pasen in het kinderziekenhuis dankzij Trade Euro

Trade Euro – more business and growing a better world…

Al is Trade Euro méér dan ooit hét betaalmiddel van de ondernemer… toch willen wij méér zijn dan dat.

Van dag 1 hebben wij ons voorgenomen om er ook te zijn voor mensen die extra hulp kunnen gebruiken… Met Trade Euro hebben wij de voorbij maanden diverse goede doelen gesteund.   Zo ging er 30.000 Trade Euro naar Dromenvangers,  waren wij sponsor van  Ultrakid Johannes en triatleet Nico de Neef in de Ultraman Challenge in Israel, enz…

Op Paaszaterdag  gingen wij naar het Princes Elisabeth ziekenhuis van het UZ Gent. Daar verblijven chronisch zieke kinderen…. Deze kinderen kunnen geen bezoek ontvangen …laat staan dat ze buiten kunnen paaseitjes rapen.

Trade Euro – Horecamakers én Hermes Chocolaterie sloegen de handen in elkaar en brachten een lading paaseieren naar het Princes Elisabeth ziekenhuis van het UZ Gent.

En zo maakten wij een pak kinderen gelukkig.

Trade Euro – more business and growing a better world…

Met dank aan Horecamakers – Hermes Chocolaterie – Gent in Beeld

Je Trade Euro T€AM 

Sander Pols:  Trade Euro heeft – samen met Horecamakers – het initiatief genomen om deze kinderen in deze barre tijden niet in de kou te laten staan.
Samen met Hermes Chocolade hebben wij een mooi geschenkje voorzien…
Want door de “isolatie” waar we vandaag moeten in leven dachten we …. die kinderen in het ziekenhuis hebben het extra moeilijk… Pasen… normaal gezien gaan ze met z’n allen lekker paaseitjes zoeken, maar dat kan nu niet. Vandaar dit initiatief

Dieter Gezels: Sander en ikzelf kennen Leander De Cauter van Hermes Chocolade al jaren.  Toen wij vernamen dat hij met nu met Pasen door de Corona met te veel productie zat en te weinig distributie, hebben wij het idee gehad om deze overstock in te kopen en iets mee te doen voor de kinderen die in het ziekenhuis moeten verblijven … een partij die vandaag te veel wordt vergeten.

Leander De Cauter: Het idee is gekomen van de mensen van Trade Euro en Horecamakers om nu iets te doen voor een groep die het extra moeilijk in volle  COVID periode. Kinderen die verblijven in het ziekenhuis.  Zij hebben nu onze steun zeker meer dan nodig.

Prof dr Sabine Van Daele.  Hier zijn veel kinderen om andere redenen dan Corona  opgenomen.   Wij hebben chronisch zieke kinderen, kinderen met tertiaire pathologie,   De kinderen leiden hier vandaag extra onder de situatie omdat andere maatregelen zijn.  Geen bezoek, één ouder maar en dan is er Pasen dat een beetje in het water valt.  Maar wij krijgen heel veel schenkingen en dat ishartverwarmend.