Waarom zou ik Trade Euro aanvaarden?

Met Trade Euro krijg je gegarandeerd meer omzet en nieuwe klanten.

Wat moet ik doen om Trade Euro te kunnen aanvaarden?

Heel eenvoudig! Registreer jouw onderneming online of neem contact op met een van onze agenten. We openen een Trade Euro rekening voor je en je kunt onmiddellijk aan de slag.

 

Waarom moet ik betalen voor het openen van een rekening?

Het Trade Euro T€AM zorgt voor de ondersteuning en garandeert de omzetverhoging van uw onderneming, hiervoor betaal je een eenmalige toetreding van €495,- excl. BTW.  Deze kosten zijn 100% aftrekbaar.
Er wordt een service-vergoeding aangerekend van 4,5% op de verkopen die je in Trade Euro doet. Deze vergoeding wordt aangerekend voor de verschillende diensten die worden geleverd in het transactieproces, zoals de beveiliging, technische bijstand, afhandeling van de betaling en rapportering. 

 

Hoe kan ik een betaling uitvoeren met Trade Euro?

Betalen met Trade Euro is eenvoudig. Via my.tradeeuro.eu kun je in 3 eenvoudige stappen een betaling naar een andere onderneming doen. Je kunt ook een betaling aanvragen bij een andere onderneming. Na de goedkeuring van het verzoek door de ontvanger, wordt het bedrag in T€ direct op je rekening bijgeschreven.

Hoe ga ik om met Trade Euro in mijn boekhouding?

De Trade Euro-rekening neem je op in je boekhouding als een aparte financiële rekening. De waardering van T€1  = €1.
Aan de hand van de Trade Euro -rekeninguittreksels (zoals ook bij je bankuittreksels) kunnen alle Trade Euro -inkomsten en Trade Euro -uitgaven boekhoudkundig correct verwerkt worden. De Trade Euro -rekeninguittreksels kan je terugvinden op my.tradeeuro.eu.

 

Hoe wordt er gefactureerd wanneer er in Trade Euro verkocht wordt ? Wat met de BTW?

De Trade Euro is een betaalmiddel zoals elk andere. Je noteert de betaalwijze op de factuur of het kasticket, zoals je dat ook doet met bijvoorbeeld kredietkaart of cash. In de boekhouding wordt hiervoor een grootboeknummer voorzien, waarop de inkomsten en uitgaven in Trade Euro worden geboekt.

De BTW reken je aan waar nodig, net zoals je dat bij andere betalingswijzen ook doet. Noteer altijd op de factuur of het kasticket met welk betaalmiddel er betaald werd.

 

Kan ik Trade Euro omwisselen tegen euro?

Neen. Trade Euro kan je uitsluitend gebruiken om aankopen te betalen binnen het Trade Euro -netwerk. Omruilen tegen euro kan dus niet.

 

Moet ik het volledige verkoopbedrag aanvaarden in Trade Euro?

Het percentage dat je wenst te ontvangen in Trade Euro beslis je zelf.  Hierover communiceer je duidelijk met je klant en met ons, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Het is natuurlijk mogelijk om een vast percentage te gebruiken (zoals bijvoorbeeld 50% of 100%) of per offerte een percentage af te spreken.
Een hoger percentage levert meer succes op. Je kunt op bepaalde momenten, dagen of periodes aan hogere percentages werken. Je kunt per transactie het T€-bedrag limiteren tot een bepaald maximum. Je kunt ook de T€ inkomsten per maand limiteren.

 

 Wat kan ik met Trade Euro aankopen en betalen?

De aankoopmogelijkheden zijn enorm uitgebreid – van kleine privé uitgaven tot en met immobiliën.  Van A(annemers) tot Z(wembadbouwer).  Er komen dagelijks nieuwe ondernemingen bij die graag Trade Euro aanvaarden. Je vindt alle gegevens van ondernemers terug op my.tradeeuro.eu. Ook het Trade Euro T€AM helpt je ook graag verder als je naar iets op zoek bent. 

 

Kan ik een Trade Euro krediet krijgen ? 

Het is mogelijk om een renteloze lening of een renteloos krediet op Trade Euro aan te vragen. Voor meer info hierover neem je contact op met het Trade Euro T€AM.

 

Hoe kan ik mijn rekening bij Trade Euro stopzetten?

Indien je saldo positief is, dan heb je nog een termijn van 6 maanden de tijd om dit saldo te gebruiken. Is je saldo negatief, dan moet je het bedrag aanzuiveren in Trade Euro of in euro. Je kan het ontvangen van Trade Euro op ieder moment stopzetten zonder de rekening op te zeggen. Geef wel even een seintje aan het Trade Euro T€AM.