Avondseminar van de Nicolas De Bruyn Business Academy.

Naar aanleiding van de samenwerking tussen Trade Euro en de Nicolas De Bruyn Business Academy organiseren wij op 02-03-2020 in het Europahotel vanaf 19.00 uur een avondseminar van de Nicolas De Bruyn Business Academy.

Nicolas De Bruyn: Samen met mijn team organiseer ik deze avond voor Trade Euro en deze is helemaal gratis voor jou.(*)
Dit is een must voor elke ondernemer. Ik beloof je daarenboven op deze avond 10.000 euro cadeau te geven aan inzichten die gemakkelijk en door iedereen toepasbaar zijn.
(*) Gratis voor de eerste 50. Vanaf de 51ste 400 euro voor de avond.
Ben jij een ondernemer en wil jij meer sales, meer winst én vooral meer plezier?
Ben jij een ondernemer die soms te lange dagen klopt en daarnaast soms of regelmatig te weinig tijd heeft voor zichzelf en zijn familie?
Stel je je soms de vraag: Hoe krijg ik meer sales en hoe verdien ik meer geld dan tijdens het vorige boekjaar?
Dan is deze avond ideaal voor jou, omdat ik al deze vragen zal beantwoorden tijdens de avond en dit zal een absolute ‘Game Changer’ voor alle ondernemers, maakt niet uit in welke fase jij zit.
Wij zullen met jou de meest succesvolle en reeds beproefde groeistrategieën delen, ongezien in Vlaanderen, die gemakkelijk te implementeren zijn binnen eender welke sector, zowel op privé- als op zakelijk vlak.
Zelf ben ik al bijna 20 jaar ondernemer en ben ik actief in verschillende sectoren zoals vastgoed, gezondheidssector, wellness… en weet dat ik elke ondernemer minimum één extra inzicht kan geven die van toepassing is op jouw business.
In Business moet je goed weten wat je einddoel is. Ik hou van reizen, familie en met anderen groeien en genieten.
Business zelf is geen einddoel maar een middel naar meer levenskwaliteit. Zowel de weg als eindbestemming moet je buitengewoon leuk en succesvol maken.
Indien je zeker wil zijn van je plek, antwoord dan nu op deze mail.
Ik kijk ernaar uit om diezelfde passie en enthousiasme met jou te delen.

Tot binnenkort,
Nicolas