TRADE EURO HAPPENING NUMBER ONE

Trade Euro Happening Number One  – onze 1ste grote happening in de Mercedes Showroom was, op zijn minst gezegd, een overweldigend succes!
Dankzij de indrukwekkende aanwezigheidslijst en het grote enthousiasme weten we nu al dat dit voor herhaling vatbaar is.

Als na maandag één ding duidelijk mag zijn dan is het wel dat Trade Euro
na 5 maanden niet meer weg te denken is in de wereld van het barteren.

We willen langs deze weg dan ook heel graag iedereen bedanken die ons heeft bijgestaan bij ons grote netwerkdebuut. Eerst en vooral Mercedes Hedin Automotive die ons de kans gaf onze happening op deze schitterende locatie te kunnen organiseren, uiteraard ook aan alle aanwezigen voor de talrijke opkomst, de vele Trade Euro-ondernemers die sponsorden of  spontaan hun diensten en producten aanboden, en last but not least, de vele medewerkers voor het mooie en harde werk, zonder jullie was dit event niet mogelijk.

Het organiseren van dit event gebeurde zo goed als volledig in Trade Euro’s en is daardoor misschien wel het mooiste bewijs dat er met de extra ontvangen Trade Euro’s toch echt heel wat mogelijkheden zijn.

Op dit event werd er ook flink wat genetwerkt en business gedaan… velen waren al bekenden voor elkaar maar evenveel kwamen voor de eerste keer met mekaar in contact, er werd massaal “getraded”, niet alleen aan de standen van onze Trade Euro – ondernemers maar ook daarnaast.

Ook het show gedeelte werd door de vele aanwezigen meer dan gesmaakt … de onvergetelijke akoestische set van Praga Khan, de ambiance van Wim Soutaer & Charel van Domburg, de pikante humor van Dirk Bauters, de verrassingsact van Vanessa Chinitor met “onze” Patrick De Bouw… maar ook “onze” Louis de Funes, Mister XXL enz…

De veiling van het kunstwerk “de geboorte” van Sigurd Tanghe, van de hand van alle Trade Euro ondernemers die bij de opstart van Trade Euro, 5 maand geleden, aanwezig waren, werd onverwachts het topmoment.  Maar liefst 30.000 Trade Euro gaat naar het goede doel “de dromenvanger” .

Vanwege het ganse Trade Euro Team nogmaals een welgemeende dank je wel om van deze Trade Euro Happening Number One een onvergetelijk moment te maken!

Ondertussen zitten we niet stil en blijven we natuurlijk dag en nacht, gedreven en vol enthousiasme verder werken aan de uitbouw van Trade Euro, op deze manier, en met de hulp van jullie zullen we Trade Euro in de toekomst naar ongekende hoogtes brengen!

You ain’t seen nothing yet!