Growing a better world together

Als netwerk van niet alleen top maar ook sociaal bewuste ondernemers hebben we ervoor gekozen om met Trade Euro ook regelmatig ons steentje bij te dragen om van deze wereld een iets mooie plek voor ons allen te maken.

Omdat goed doen, goed doet en onder het motto “Trade Euro – more business & growing a better world together“ hielpen we deze week de organisatie Child Support Belgium mee goodiebags vullen voor het goede doel.

Helaas zijn er ook in België nog kinderen in nood en Child Support Belgium doet er alles aan om deze kinderen zo goed mogelijk op te vangen en te helpen.

Trade Euro sponsorde dan ook  heel graag de items die nodig waren om deze goodiebags gevuld en verkocht te krijgen.

Ook onze Trade Euro partner Wim Schietecatte hielp graag een handje, hij kwam de items oppikken en zorgde ervoor dat deze bij Patrick Hubeau, verantwoordelijke van Child Support Belgium, terecht kwamen.

#tradeeuro#growingabetterworldtogether#omdatgoeddoengoeddoet